Concerten

Concert: ‘Kerst in concert’ op zondag 11 december

Zondag 11 december 2022

Aanvang 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur.
Adres: Pannehoef Podium voor Passie, Wilhelminalaan 57 te Oosterhout

Op 11 december verzorgen Koorgroep Oosterhout en Zanggroep Cadans een sfeervol kerstconcert in De Pannehoef. Deze twee koren brengen elk een eigen repertoire ten gehore. Een feestelijk concert met een mix van bekende en sfeervolle muziek waarin zelfs een samenzang met het publiek niet zal ontbreken. Tijdens dit concert treedt ook vrouwenkwartet ‘La Bohème’ op; vier muzikale vriendinnen brengen prachtige kerstliederen uit heden en verleden.

Na afloop van het concert staat voor alle bezoekers een kop warme chocolademelk of glühwein klaar: een mooie opmaat voor de gezellige decembermaand!

Koop hier uw kaarten à € 8,50. Kaarten aan de zaal kosten € 10,00 en kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

We zien u graag op 11 december!

Geweest: ‘Force des Fleurs’ zondag 13 november

 

Op zondag 13 november 2022 bracht de KGO onder de titel ‘Force des Fleurs’ (de kracht van bloemen) een concert met ondermeer muziek van Whitacre (‘Hebrew Lovesongs’), Lauridsen (‘Les Chansons des Roses’), Alain (‘Messe de Requiem’) en Palestrina (‘Quam Pulchra Es’). Aan het concert werd meegewerkt door Tessa van Buuren (viool) en Ton Kos (piano).  Het concert vond plaats op 13 november in de Geertruidskerk aan de Grote Markt in Geertruidenberg. 

Hieronder een bescheiden indruk van dit mooie concert. Foto’s: jvv communicatie en media (@jvvfotografie)

 

Geweest: ’40 jaar Koorgroep Oosterhout, 40 jaar hoogtepunten’

In 2020 bestond de Koorgroep Oosterhout 40 jaar. Dat hebben we op 13 maart 2022 gevierd met een jubileumconcert gevierd in de Vredeskerk in Oosterhout.  Onder leiding van onze dirigent Jan Schuurmans werd het publiek getrakteerd op de mooiste muzikale herinneringen aan onze dirigenten uit heden en verleden. Het concert werd (in de beste KGO-traditie) uiteraard afgesloten met een gezellig borrel. Het was geweldig om ons 40-jarig jubileum te vieren met zoveel oud-leden; hieronder een korte impressie:

koorgroep oosterhout 40