Concerten

Vooraankondiging:

De volgende concerten van de Koorgroep Oosterhout vinden plaats op zondagmiddag 13 november 2022 en zondagmiddag 26 maart 2023.

Op 13 november 2022 brengen we een concert met muziek van Whitacre (‘Hebrew Lovesongs’), Lauridsen (‘Les Chansons des Roses’), Alain (‘Messe de Requiem’) en Palestrina (‘Quam Pulchra Es’). Het concert zal deels op piano en viool worden begeleid.  

Zodra er meer bekend is over de concertlocatie, informeren wij u op deze plek. De kaartverkoop voor onze concerten verloopt ook via deze site.

Geweest: ’40 jaar Koorgroep Oosterhout, 40 jaar hoogtepunten’

In 2020 bestond de Koorgroep Oosterhout 40 jaar. Dat hebben we op 13 maart 2022 gevierd met een jubileumconcert gevierd in de Vredeskerk in Oosterhout.  Onder leiding van onze dirigent Jan Schuurmans werd het publiek getrakteerd op de mooiste muzikale herinneringen aan onze dirigenten uit heden en verleden. Het concert werd (in de beste KGO-traditie) uiteraard afgesloten met een gezellig borrel. Het was geweldig om ons 40-jarig jubileum te vieren met zoveel oud-leden; hieronder een korte impressie:

koorgroep oosterhout 40